Piscina Ideala

Sistem HIDROZONE LOW SALT de tratarea apei din piscina.

Descrierea sistemului:

SISTEMUL HIDROZONE LOW SALT aduce un nou concept pentru tratarea apei din piscine, imbunatatind calitatea apei, evitand manipularea de produse chimice si simplificand munca de mentinere a calitatii apei.

SISTEMUL HIDROZONE LOW SALT se compune dintr-un aparat de Hidroliza-Electroliza de salinitate redusa si un Generator de Ozon.

Aparatul Generator de Ozon, produce Ozon (O3) din aerul inconjurator si il introduce in apa piscinei prin intermediul unui kit de conectare. Ozonul distruge prin oxidare orice materie vie (bacterie, alge etc.) fara sa lase in urma reziduri.

Apa piscinei trebuie sa contina o mica cantitate de sare, de la 1,5 g pentru fiecare litru de apa. Cu ajutorul sarii, HIDROZONE genereaza clor datorita separarii moleculei de sare (NaCl), in Sodiu (Na) si Clor (Cl), prin aplicarea unui curent electric de joasa tensiune asupra unor electrozi din Titan. Salinitatea redusa a apei este un element important pentru ca reduce considerabil coroziunea si deteriorarea atat a piscinei, cat si a tuturor elementelor ce compun echipamentul de tratare a apei (pompe, filtre, prefiltre etc.) si de asemenea reduc mult munca de intretinere a piscinei.

Este vorba de un proces inchis in care nu exista pierdere de nici un produs. Adaugarea sarii are loc la umplerea piscinei, ulterior trebuie completate periodic cantitati mici de sare, datorita pierderii cauzate prin spalarea filtrelor.

Prin procesul de Hidrolizase distruge materia organica si unele reziduri anorganice, fara sa lase in urma nici un produs chimic rezidual.
Clorul generat in mica cantitate este utilizat ca un produs dezinfectant, pregatit pentru a distruge materia organica si particule patogene ce pot patrunde in apa,transformandu-se din nou in sare (NaCl).

Produsele se descompun, actioneaza si se regenereaza din nou. Aceasta este explicatia concentratiei constante a acestei cantintati minime de sare din apa.
Generatorul de Ozon se alimenteaza cu aer si produce Ozon (O3). Ozonul este introdus in pompa sistemului de filtrare prin intermediul unui kit. Ozonul distruge prin oxidare materia organica dupa care se transforma din nou in Oxigen, eliminand orice miros sau gust neplacut ce il poate avea apa din piscina.

Principalele avantaje:

Este important de amintit ca manipularea manuala de clor in orice forma este periculoasa atat pentru utiliziatorul piscinei, cat si pentru personalul de intretinere al acesteia.

Cu sistemul HIDROZONE nu este necesara depozitarea si manipularea clorului sau a oricarui alt material dezinfectant, deoarece sistemul genereaza clorul necesar piscinei prin procesul electrolitic. Se evita in acest mod riscuri de accidente, de intoxicatie, atat pentru utilizatori, cat si pentru personalul de intretinere al piscinei. Sistemul HIDROZONE, poate indica direct pe display cantitatea de Clor produsa in grame, stiind in orice moment cantitatea de dezinfectant produsa.

Sistemul HIDROZONE contine incorporata o sonda de pH, un controler de pH si un dozator de pH, o sonda Redox si un controler Redox, o sonda de debit, sonda de detectie de clor liber (optionala) si controler de debit pentru producerea de Ozon.

Pentru utilizatorii piscinei echipate cu HIDROZONE:

Clorul generat prin electroliza nu aduce prejudicii sanatatii. Ozonul elimina complet atat gustul, cat si mirosul de clor. Ozonul nu irita ochii si nici pielea, nu decoloreaza articole textile. Tratamentul apei cu HIDROZONE este considerat apt pentru persoanele cu alergie la clor.

Despre instalarea HIDROZONE:

APT PENTRU PISCINE EXISTENTE SAU NOI.

INSTALATIE SIMPLA SI USOARA (racorduri standard de PVC, ce usureaza munca instalatorului si reduc timpul de instalare).